Molinó készítés

A legnagyobb méretű “plakátok” a molinók vagy az épületháló grafikák.

Modern, digitális nyomdagépeinkkel molinók, bannerek és hálók azaz az out door reklámok gyártását is vállaljuk. A hatalmas felületeket a több méter széles tekercsek egymás mellé történő hegesztésével érjük el. A felfüggesztéshez fém/műanyag gyűrűket/ringliket (a) illetve bújtatókat (b) használunk.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK
Anyag PVC háló/molinó
Technológia digitális nyomtatás
Méret tetszőleges
Utómunkák magasfrekvenciás hegesztőgéppel a szegmensek összehegesztése, fém vagy műanyag gyűrűk (ringli) illetve bújtató varrása
Csomagolás papírhengerre tekerve, rolnizva illetve hajtva

Molinó a városban

Molinó termékleírás

A molinó, épületháló, rendkívül kopás, nedvesség és napfény álló, különböző vastagságú valamint maximum 5m szélességű műanyag (PVC) tekercsek. Óriás méretüket “konfekcionálással” kapják azaz az 5 méternél szélesebb megoldásoknál a tekercseket széleiknél speciális technológiával összehegesztjük. Az épületháló vagy “mesh” ezeken túlmenően lyukacsos szerkezetű tekercses, különböző vastagságú műanyag film. A molinók, épülethálók feszített hirdetési eszközök, nagy méretükből kifolyólag komoly dinamikus terhelés során kell helytállniuk. Ennek megfelelően a felfüggesztésükhöz a felhasználáshoz igazodva erős fém vagy műanyag gyűrűket azaz ringliket avagy varrott bujtatót használunk.

Molinók, épülethálók

A XXI. század piacának felgyorsult marketingkommunikációs tevékenysége fokozottan igényli a nyomtatott reklámok korlátok nélküli előállítását. Tartson lépést a piaccal és jelenjen meg termékeivel szolgáltatásaival, akcióival, rendezvényeivel molinón vagy épülethálón attraktívan! A molinó megnöveli az Ön termékének arculati láthatóságát.

A molinók, épülethálók azok a nyomtatott termékek, melynek méretei szinte korlátlanok. A molinók, különböző vastagságú, maximum 3-5m szélességű műanyag (PVC) tekercsek. Az épületháló vagy szaknyelven “mesh” lyukacsos szerkezetű (jó szél áteresztő) különböző vastagságú PVC tekercs.

Óriás méretüket “konfekcionálással” kapják azaz az 5 méternél szélesebb megoldásoknál a tekercseket széleiknél speciális technológiával összehegesztjük.

A molinók, épülethálók feszített hirdetési eszközök, nagy méretükből kifolyólag komoly dinamikus terhelés során kell helytállniuk. Ennek megfelelően a felfüggesztésükhöz a felhasználáshoz igyazodva erős fém vagy műanyag gyűrűket azaz ringliket avagy varrott bujtatót használunk.

A molinók, teherautóponyvák, épülethálók nyomtatásában nagyon sok referenciával rendelkezünk, a legkisebbektől a legnagyobb multinacionális cégekig.

épülethálók rendkívül kopás, nedvesség és napfény álló,

A hazai piacon a legnagyobb szélességben nyomtató Hp Scitex digitális nyomdagépeinkkel előállított molinónak van az egyik legszélesebb felhasználási lehetősége.

Okos szerkezet
Menü