Öntapadós matrica

Az öntapadós matrica rendkívül sokoldalú eszköz

A reklám, a dekoráció és a csomagolástechnika területén sok helyen alkalmazzák az öntapadó matricákat. A rendkívüli sokszínűség (mind a méret, mind a a formát tekintve) és a széles felhasználási kör jellemzi ezen termékeket. Az átlátszó fóliára készülő nyomatok belülről is felragaszthatóak, pl. autók szélvédőjére, illetve kétoldalt nyomott változatban boltajtókra és kirakatokrta egyaránt. A papír alapanyagú matricák kiválóan alkalmasak cimkézésre, akciós termékek árának feltüntetésére, stb.

Matrica

Öntapadós matrica termékleírás

Ipari címke, kirakat és ablaküveg matrica, etikett, vignetta, hűtőmatrica, padlómatrica, öntapadós plakát, mindenféle öntapadó fólia kül és beltérre egyaránt!

Ofszet és digitális nyomtatási technológiáink, valamint a korszerű alapanyagok lehetővé teszik, hogy bármilyen öntapadós anyagra tetszőleges méretben és példányszámban képesek vagyunk nyomtatni, legyen a példányszám 1 db vagy akár több százezer db.

Az öntapadós termékeknél a felhasználás függvényében két nagy termékcsoportot különböztetünk meg, mégpedig a műanyag alapanyagú szakzsargonban vinyl valamint a papír alapanyagú öntapadókat, gyűjtőnéven a vignettákat.

A műanyag alapú öntapadó matricák kül és beltéren egyaránt kibírják az erős igénybevételt és az időjárási viszonyoknak ellenállva megtartják színüket valamint biztonságosan rögzülnek az adott felületen.

Öntapadós matrica fajták

Műanyag (vinyl) matrica fajták:

-padló matrica

-kirakatablak matrica

-autóüveg matrica (one way vision)

-jármű matrica (kivéve taxi)

-ipari matrica

-termék matrica

-hűtőgép matrica

-öntapadó plakátok

-címkék

-üvegcímke

-etikettek

-vignetták (papír alapú matrica)

-fűszer és befőző vignetták

-üvegcímke

A papír alapú matricák jól alkalmazhatók irodai munkáknál, jegyzetelésre, címzésre, vagy otthon a fűszeres vagy befőttes üvegekre, mivel írni, nyomtatni lehet rájuk.

Papíralapú matricáink:

-ipari matricák

-termék matricák

-címkék

-üvegcímkék

-etikettek

-vignetták

-fűszer és befőző vignetták

Öntapadós matrica
Matrica gyártás

Tudnivalók

Termékeinket tekercsben, ívre vágva illetve digitális nyomtatóinkba integrált riccelési funkcióval, valamint speciális digitális kontúrvágó vagy analóg stancoló gépeinkkel bármilyen amorf formát ki tudunk vágni az öntapadó anyagokból.

Öntapadós termékekből nyomdánk vignetta, matrica, címke, plakát, padlómatrica, kirakat és ablaküveg matrica valamint hűtőgépmatrica nyomtatásával és kihelyezésével foglalkozik.

Az egyszerű és picinyke ipari tájékoztató matricáktól kezdve az üzletek padlóin vagy kirakat ablakán elhelyezett padlómatricákon át a látványos óriás méretű plakátokig nyomdánk profi, megbízható partnere lesz Önnek.

Öntapadós termékeket tetszőleges méretben és példányszámban tudunknyomtatni.

Legyen Ön gyártó, termelő, rendezvény szervező vagy kereskedő az információkat az öntapadó anyagokon mindíg fel tudja tüntetni valamint szinte korlátlan ideig tudja rögzíteni az adott helyen.

Magas szakmai és technológiai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy az öntapadókat, matricákat a mennyiség függvényében akár azonnali gyártással elkészithetünk.

Fűszer matrica, iskolai vignetta, üveg címke, jótállási matrica, biztonsági etikett, hűtő matrica, padló matrica, kirakat matrica, minden ami öntapadó mi elkészítjük. Legyen ügyfelünk gyártó, kereskedő vagy végfelhasználó az információkat a matricán mindíg fel tudja tüntetni ott, ahol kell. Technológiai sokszínűségünk biztosítja, hogy a matricákat tetszőleges méretben és példányszámban gyártjuk. Öntapadók nyomtatásában profi partnerei leszünk. Kérjen ajánlatot most az ÉRDEKLŐDÉS gombra kattintva e-mailben, vagy munkatársunktól a 061-278-3090-es telefonszámon!

Menü