Szórólap

A szórólap felhasználása

Népszerű termékeket freecardon azaz egyfajta képes levelezőlapon népszerűsíteni. A freecardokat levelezőlap kartonra nyomtatjuk.

A prospektusokat, füzeteket, egyéb irka-, vagy drótfűzött kiadványokat cégünk óriás mennyiségben gyárt.

Technológiai felszereltségünk -komplett Heidelberg nyomtató és feldolgozó gépsoraink- lehetővé teszik a legolcsóbb megoldást az egyszerű (flyer) és a hajtogatott (leaflet) szórólapok valamint a sok hajtásos (leporelló) pontgyűjtő füzetek gyártásához. Ez azt is jelenti, hogy rendkívül olcsó akár 60 gr/nm “vékony” papírra is ki tudjuk gyártani a szórólapokat, pontgyűjtő füzeteket.

A szórólapok, freecardok valamint a pontgyűjtő füzetek gyártásában profi partnerei leszünk a néhány ezres de akár sok milliós megrendelés esetén is. A szórólapok minimális megrendelési összege 20.000 Ft. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva e-mailben vagy munkanapokon 9-17 óra között munkatársunktól a 061-278-3090-es vagy a 061-278-4050-es telefonszámon.

Szórólapokkal lendítsen üzlete forgalmán! A szórólapokat nagy példányszámban egy-egy termék huzamosabb promóciózására szokták megrendelni. Az egyszerű mindössze két oldalas szórólapok (flayer) és az egyszer hajtott 4 oldalas (folder) leggyakoribb méreteit táblázatunkban foglaltuk össze.

MÉRETEK
A/6 105×148 mm
A/5 148×210 mm
A/4 210×297 mm
LA/4 99×210 mm
Tel: 0612783093

Leaflet

A 2-3 hajtással készült szórólapot leafletnek nevezzük. A képen lévő termék oltárhajtással, azaz 3x hajtott változatban, UV lakkozással készűlt igényes anyag.

Leporelló

Nagy igény van a 3 vagy több hajtással készülő un. leporellók iránt.

A képen 9x hajtott leporelló látható, amire külön fülek (regiszter) vannak stancolva. A hajtogatás utáni LA/4-es méretnek nagy előnye, hogy könnyen lehet az ugyanekkora elegáns, ablakos boritékba belehelyezni.

Direct mail

Ha egy szórólapot megszemélyesítünk, (perszonalizálunk) azaz névvel, címmel látunk el, máris előállítottunk egy direct-mailt! A direct-mail az egyik leghatékonyabb reklámeszköz, mert egy konkrét címre jut el, így alakítva ki a közvetlen kapcsolatot a vevő és az eladó között. Korszerü digitális gépeinkkel a címzés fáradtságát is levesszük vállairól, önnek csak egy Excel fájlt kell adnia a címekkel!

Menü