Technológiánk

Nyomdánkban Budapesten egyedülálló módon, egyidejűleg alkalmazzuk az ofszet, a szita és a digitális nyomtatás legkorszerűbb nyomdagépeit!

PREPRESS

A számítógépes technológia segítségével az adott nyomtatási eljárás követelményeinek megfelelôen tudjuk elôkészíteni az Ön megrendeléseit, legyen szó akár hagyományos filmre történô színrebontásról, akár film használata nélküli CtP módszerről.

PrePress

OFFSZETNYOMTATÁS

Az ofszetnyomtatást mennyiségi korlátok nélkül minöségigényes akcidens azaz kereskedelmi nyomtatványok elöállítására alkalmazzuk. Ofszet gépeink méretei (B/2-B/1-A/0) a leggazdaságosabb megoldást nyújtják Önnek az A/5-ös szórólaptól az A/0-ás plakátig.

DIGITÁLIS NYOMTATÁS

A digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy a színes nyomatok hihetetlen gyorsasággal, magas minőségben, tetszöleges méretben, példányszámban és bármilyen anyagra készülhessenek. Lehetővé válik akár egyedi kivitelezésü plakát vagy dekoráció elkészítése.

SZITANYOMTATÁS

A szitanyomtatással készült nyomatok verhetetlenek színgazdagságukkal, színerejükkel és idöjárásállóságukkal. A különleges lakkozások, a neon, a kaparós és a metálfestékek is szitanyomtatással kerülnek a papírra.

POSTPRESS

A nyomtatással távolról sem ér véget a munkánk, még csak ezután következik az Ön megrendelésének formára alakítása: perszonalizálással, vágással, stancolással, hajtogatással, irkafűzéssel, Ω kapcsozással, kasírozással, felületkezeléssel, fúrással, könyvkötéssel, stb.

Press
Menü