Plakát készítés

Plakát, óriásplakát készítése

1992-ben elsőként alapítottunk plakátgyártásra szakosodott nyomdát Magyarországon, így bizonyára már Ön is találkozhatott hírdetőoszlopokon, telefonfülkéken, busz vagy villamosmegállókban plakátjainkkal!

A plakátokat a méret és a példányszám függvényében akár 1 nap alatt elkészítjük.

A plakátoknak fényes vagy matt fóliával, UV lakkal, fluoreszcens festékekkel további díszítő effekteket tudunk adni!

Igény esetén a plakátok fém vagy műanyag sínezését is vállaljuk!

SZABVÁNYMÉRETEK (mm)
A/0 841×1189 B/0 1000×1400
A/1 594 x 841 B/1 700×1000
A/2 420x 594 B/2 500x 700
TECHNOLÓGIA: ofszet/szita/digitális

Tel: +3612783090

Pavarotti Plakát

Egyik legnépszerűbb marketing eszköz

A plakát, óriásplakát az egyik legelterjedtebb offline reklámhordozó, népszerűsége mit sem csökkent az utóbbi években. Egy plakát képes akár komplex üzenetek közvetítésére is, illetve jellegéből fakadóan nem ritkán hónapokig emberek tízezreinek adja tovább a megrendelő üzenetét. Egy kreatív plakát, óriásplakát komoly brandépítő szerepe mellett közvetlenül az értékesítésben is nagy szerepet játszik.

Nyomdánkban hagyományosan nagy szerepet kap a plakát, óriásplakát készítés, biztosak vagyunk benne, hogy nincs olyan ember Magyarországon, aki ne találkozott volna az általunk készített plakátokkal. Tapasztalatunkról sokat elmond az a tény, hogy az első, plakátok nyomtatására alkalmas nyomda a mi nyomdánk volt.

Citylight plakátok

A citylight poszterek jellemző tulajdonsága, hogy éjszaka is jól láthatóak mert átvilágítós szekrényekbe vannak kihelyezve. A világító hatás fokozása érdekében érdemes a CLP hátoldalára a sárga színt rányomtatni. (sör reklám)

UV lakkal, fluoreszcens festékkel további díszítő effekteket tudunk adni a CLP-nek!

MŰSZAKI PARAMÉTEREK
CLP méret 1190×1750 mm
Papír 150 g G print
Technológia digitális/szita

Citylight plakát készítése

Óriásplakát készítés

Óriásplakátjainkkal szinte mindenki találkozhatott az épületek falain és az utak mentén Prágától Belgrádig!

Az óriásplakátokat tetszőleges méretben és példányszámban nyomtatjuk.

Ragasztásnál a blue back azaz a “kékhátú” papír megakadályozza az alatta lévő plakátok áttünését.

Fluoreszcens festékeinkkel és lakkjainkkal tovább tudjuk növelni az óriásplakátok feltünőségét!

MŰSZAKI PARAMÉTEREK
euro méret 5040 x 2380 mm
papír 120 g blue back
technológia digit/szita/offset

Kérésre az óriásplakátok kihelyezésében is segítünk!

Plakát Készítés Gazdasági Varázsa: Ütős Hirdetés a Költséghatékony Sikerért

A vállalkozásoknak és kisvállalkozásoknak egyaránt kiemelt fontosságot tulajdonítanak az online marketing eszközöknek, azonban a hagyományos módszerek sem veszítik el vonzerejüket. A plakátok készítése egy olyan megközelítés, amely számos gazdasági előnnyel jár, és kiválóan alkalmazható a céges szektor számára. Ebben a cikkben feltárjuk a plakátok gazdasági potenciálját, és megvizsgáljuk, miért érdemes fontolóra venni ezt a hagyományos, mégis hatékony módszert a vállalkozások számára.

 1. Költséghatékonyság

A plakátok készítése a hirdetési költségek szempontjából rendkívül hatékony megoldás. Az egyszeri beruházás a tervezés és a nyomtatás fázisában történik, majd a plakát hosszú ideig szolgálhatja a célt. Más hirdetési formákkal ellentétben a plakátok hosszabb távon is jelen vannak, így meghosszabbítva az üzenet hatékonyságát és a reklámkampány megtérülését.

 1. Széleskörű Láthatóság

A plakátokat gyakran a forgalmas helyeken, utcákon, vagy más közösségi terekben helyezik el, így elérhetik a széles közönséget. A nagyfokú láthatóság révén a plakátok hozzájárulnak a brand ismertségének növeléséhez, és segítenek elérni azokat a potenciális ügyfeleket, akik más hirdetési csatornákon esetleg kikerültek volna.

 1. Helyi Célcsoportok Megcélozása

A plakátok készítése lehetővé teszi a helyi célcsoportok hatékony elérését. A vállalkozások könnyen kiválaszthatják azokat a területeket, ahol a legtöbb potenciális ügyfél él, és stratégiailag elhelyezhetik plakátjaikat az adott területen. Ezáltal a célcsoport specifikusabb és hatékonyabb reklámkampányokat valósíthatnak meg.

 1. Rugalmasság és Kreativitás

A plakátok készítése a kreativitás széles skáláját kínálja a vállalkozásoknak. Az egyedi tervezési lehetőségek révén a cégek kiemelkedhetnek a tömegből és emlékezetessé tehetik üzenetüket. A rugalmasság, amit a plakátok készítése biztosít, lehetővé teszi, hogy a vállalkozások gyorsan reagáljanak a piaci változásokra és az aktuális eseményekre.

 1. Hosszú Távú Hatékonyság

A plakátok nem csupán azonnali hatást gyakorolnak, hanem hosszú távon is eredményesek lehetnek. Azok a plakátok, amelyeket a közösség széles körével megosztanak, hosszú időn keresztül fenntarthatják az érdeklődést és a tudatosságot.

A plakátok készítése tehát nem csupán egy hagyományos reklámmódszer, hanem gazdasági értelemben is kiemelkedően előnyös lehet. A költséghatékonyság, a széleskörű láthatóság, a helyi célcsoportok megcélozása, a rugalmasság és a hosszú távú hatékonyság mind-mind azt mutatják, hogy a plakátok továbbra is fontos szerepet játszhatnak a vállalkozások marketingmixében. Tehát, ha a vállalkozások a költséghatékony és hatékony hirdetési megoldásokat keresik, a plakátok készítése bizonyára kiváló választás lehet.

 1. Interakció és Emlékezetesség

A plakátok készítése nemcsak az üzenetet közvetíti, hanem lehetőséget teremt az interakcióra is. Kreatív és figyelemfelkeltő plakátok elcsábíthatják az embereket, hogy közelebbről is megvizsgálják azokat. Ezáltal az üzenet mélyebben beivódik az emberek emlékezetébe, és a vállalkozás könnyebben megmarad az esetleges ügyfelek tudatában.

 1. Környezetvédelmi Szempontok

A plakátok készítése során a vállalkozásoknak lehetőségük van fenntartható és környezetbarát anyagokat használni. Így nemcsak hatékony reklámot készíthetnek, hanem felelősségteljes és környezetvédelmi szempontból is tudatos vállalatokká válhatnak.

 1. Az Online és Offline Stratégiák Kiegészítése

A plakátok készítése egy kiváló lehetőséget nyújt az online és offline hirdetési stratégiák összekapcsolására. Az egyedi QR kódok vagy webcímek segítségével a plakátok könnyen irányíthatják az érdeklődőket a vállalkozás online platformjaira. Ez a kombináció erősítheti a brand egységességét és növelheti az online és offline csatornákon való jelenlét hatékonyságát.

 1. Versenyelőny a Lokális Piacon

A plakátok készítése révén a vállalkozások versenyelőnyhöz juthatnak a lokális piacon. A személyre szabott, helyi üzenetek és kampányok segíthetik a vállalkozást abban, hogy szorosabb kapcsolatot építsen ki a helyi közösséggel, és kitűnjön a versenytársak közül.

 1. Hosszú Távú Márkaépítés

A plakátok hosszú távú márkaépítéshez is hozzájárulnak. A rendszeres megjelenés és az üzenet konzisztenssége révén a plakátok hozzájárulnak a márkaimázs erősítéséhez és a vevői lojalitás kialakításához.

Összességében a plakátok készítése gazdasági szempontból számos előnnyel jár a vállalkozások számára. A költséghatékonyság, a széleskörű láthatóság, a kreativitás és a hosszú távú hatékonyság mind-mind arra utalnak, hogy a plakátok továbbra is meghatározó szerepet játszhatnak a sikeres marketingstratégiákban. A vállalkozásoknak érdemes fontolóra venniük a plakátok alkalmazását, mint hatékony eszközt a brandépítés, az ügyfélszerzés és a hosszú távú siker eléréséhez.

 1. Egyedi Kiemelkedés a Tömegből

A plakátok egyedi megjelenése és tervezése lehetővé teszi a vállalkozásoknak, hogy kiemelkedjenek a tömegből. Egy jól kivitelezett plakát nem csupán információt közvetít, hanem az esztétikai vonzerővel és kreativitással is magára vonja a figyelmet. Az egyediség révén könnyebben megjegyezhetővé válik a vállalkozás és annak üzenete.

 1. Átfogó Kampányok Támogatása

A plakátok készítése ideális módja a teljes kampánystratégia támogatásának. A plakátok integrálhatók egy átfogó kampány részeként, amely tartalmazhat online és offline elemeket is. Így a vállalkozások összehangolhatják és erősíthetik üzenetüket a különböző csatornákon keresztül, maximalizálva a kampány hatékonyságát.

 1. Lokális Támogatások és Események Hirdetése

A plakátok alkalmazhatók a vállalkozások lokális támogatások és események népszerűsítésére is. A helyi közösség részvételével szervezett események plakátokon való reklámozása segíthet a rendezvény látogatottságának növelésében és a vállalkozás pozitív imázsának erősítésében.

 1. Rugalmas Frissítés és Módosítás

A plakátok készítése során a vállalkozások könnyen alkalmazkodhatnak a változó piaci feltételekhez. Az aktuális ajánlatok, kampányok vagy események gyorsan és költséghatékonyan frissíthetők a plakátokon, így azok mindig naprakészek és relevánsak maradhatnak.

 1. Mérhető Hatékonyság és Analitika

A plakátok hatékonyságát is mérni lehet, bár ez online eszközökkel nehezebben valósítható meg. Azonban speciális kódok vagy dedikált webcímek alkalmazásával a vállalkozások követhetik a plakátokon keresztüli látogatásokat, mérhetik az online követést, és elemezhetik a kampány eredményeit.

Zárás

A plakátok készítése gazdasági szempontból tehát számos előnnyel jár a vállalkozásoknak. Az egyedi megjelenés, a lokális célcsoportok elérhetősége, a rugalmas frissítés és a mérhető hatékonyság mind-mind azt bizonyítják, hogy a plakátok a modern marketingmix fontos és hatékony elemei lehetnek. Azok a vállalkozások, amelyek felismerik és kihasználják a plakátok nyújtotta lehetőségeket, egy szilárd és sokoldalú hirdetési eszközt találhatnak, amely hozzájárulhat a vállalkozásuk sikeréhez.

Menü